torsdag 1. mai 2014

10 OVERLEVELSESTIPS FOR DEG SOM SKAL TA OVER ÅRETS FESTIVALSCENE.

Herregud! Snart er det SOMMERFERIE! Det stemmer, folkens! Dette er tiden der man kan drikke seg i hjel, ta dumme avgjørelser, gråte fordi man ikke lærte av de dumme avgjørelsene man begikk, og selvfølgelig; KOSE SEG! Med andre ord, skape fine minner som man kan gjenfortelle til hverandre!



HURRA!!!!!

Vet du hva annet som passer i «superfete minner» kategorien? Nemlig FESTIVALSESONGEN!
For deg som har dratt på de samme feriene, eller er gira på å prøve noe nytt: denne lille listen er for deg! (Hjerte, hjerte, trippel hjerte.)



MODEL BEHAVIOR (HOVE 2013)

- Ha med deg masse kule/gøyale/fete/skandaløse/løse venner og venninner. 
Den viktigste regelen for å ha det morsomt på festival, er å dra med mennesker som vet hvordan de skal ha det moro og mennesker som er svært åpne. Ingenting er kjedeligere enn å ha dra med en gjeng som ikke koser seg.



FLINKE FRANK! (FRANK OCEAN / HOVE 2013)

- Ha oversikt over de forskjellige artistene som skal spille.
Det er superdøvt å finne ut at to av dine favorittband spiller samtidig. Når WI-FI/3G/4G svikter eller når festivalappen ikke fungerer, er det greit å ha backup. Ha gjerne med en liten brosjyre som viser oversikt på hvem som spiller, hvor konsertene skal holdes og hvilken tidspunkt de ulike artistene skal spille.




FINNES IKKE DÅRLIGE VÆR, BARE DÅRLIGE KLÆR! (RXR 2011)

- Kle deg etter været! 
Ja, jeg høres ut som moren din som maset om at du skulle kle deg ordentlig sånn at du ikke ble døende etter 20 min utenfor! Men å kle seg etter været er ikke så veldig ille. Pakk de døveste plaggene som finnes; nemlig regnjakker, støvler, langbukser og gensere. Å fryse rævva av seg, er ikke særlig hyggelig. Eller behagelig.


MEG OG DAFT PUNK DAFT FAUXNK (HOVE 2013)

- Dokumenter hvert eneste minute.
Ikke bokstavelig talt alt, men dokumenter de mest dyrebare øyeblikkene. Man kan lett glemme den gangen venninnen din lå i grøfta på baksiden av teltet, eller når bestekompisen din tok helt av under Diplo-konserten. Husk at det ikke er lovt med et speilreflekskamera. Det holder med et kompaktkamera eller telefonen. Telefonen er ganske brukbar også. Hurra for telefonen.



ØYAFESTIVALEN 2013

- «Stay Together!»
Det er lett å komme fra hverandre når man er i en stor omgivelse. Skriv ned telefonnummer, finn ut hvor dere kan møtes dersom dere avtaler å skilles og ha ikke vær redd for å spørre om å låne telefon fra noen dersom de bryter avtalen om å møtes på et visst sted.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE *PUSTER ETTER MER LUFT* EEEEEEEEEEEEEEI!

- «TOM. FOR. STRØM?? DU KØDDER?! JEG LADET DEN NETTOPP!»
Ånei, du har ikke mer strøm på telefonen! Frykt ikke, det finnes nemlig to alternativer som kan redde deg! Alternativ en: Det finnes garantert en eller flere ladestasjoner på festivalområdet. Og du ikke har tålmodighet for evig ventetid eller evig kø ved ladestasjonene, kan du kjøre på alternativ to; som er å skaffe seg bærbar lader for telefonen som du kan gå rundt med. Dette kan du finne i all slags elektronikkbutikker i Norge.




















#GODSTEMNING (HOVE 2012)

- Vær sosial
Livet handler ikke bare om å henge med de beste menneskene som er involvert i ditt lille liv, men også om å bli kjent med dine fremtidige bestevenner/kjærester/eks-koner/ektemenn. Mistet vennegjengen din? Dødsfett. Da er det på tide å teste ut dine sosialeferdigheter og ikke minst oppleve nye ting med nye mennesker. #GODSTEMNING



«ØL, ØL OG MERE ØL!» (HOVE 2013)

- Hold deg hydrert!
Det kommer til å bli varmt, du kommer til å svette som ei hore i kirken og ha masse væske. Drikk masse vann! Joda, det er kjempedeilig å ta seg en kald øl hvert tjuende minutt, men så er det veldig greit å holde seg så hydrert så mye som mulig.




(HOVE 2013)

- «Hakuna Matata»
Ha det gøy! Slå deg løs! Vær løs! Neida. (Joda.)

Følg bloggen min via Bloglovin! Hurraaaa <3